The Patio

Kaart

Map of Denia

download versie ( Word )


Grotere kaart weergeven

Met de auto

Als u Denia binnenkomt vanaf de A7, passeert u een aantal rotondes. Net voor de op een na laatste rotonde is een Macdonalds’s aan de linkerkant, bij de laatste rotonde, ook aan de linkerkant, is een benzinestation. Neem de 2e afslag op de laatste rotonde. Dit brengt u op de Avenue de Valencia. Rijd rechtdoor tot aan het bord 'verboden toegang' (dit is het einde van de Calle Loreto, waar je niet in mag vanaf die kant). Sla nu rechts de Plaza Valgamedios in en draai gelijk scherp naar links naar de Ronda de las Murallas. Bij het rotonde neem het tweede afslag rechts en volg de Ronda de las Murallas die rond het kasteel loopt, eerst wordt het Sanchis Guarner, daarna Fora Mur en dan uiteindelijk Calle de la Mar (u bent nu aan de andere kant van het kasteel). Aan het eind van de Calle de la Mar, rijdt u rechtdoor naar de Plaza Constitucion, u negeert hierbij het “doodlopende straat” bord, dit geldt nl. niet voor bestemmingsverkeer, (volg niet de stroom van het verkeer die links af Calle Diana inslaat). Op de Plaza Constitucion slaat u eerst naar rechts, kerk en gemeentehuis (Ajuntament) staan rechts van u. Sla meteen links af Calle Loreto in. U ziet nu het hotel voor u, met gele zonweringen. Als de straat gesloten is met “paaltjes”, stop daarvoor en loop even door naar het hotel. We hebben een sleutel om de straat te openen. Als de straat geopend is, rij eerst naar het hotel waar u kunt inchecken en uw koffers uitladen. Wij wijzen u vandaar naar onze parkeerplaats.

Als u Denia binnenkomt met de boot, rijdt u tot aan de rotonde van de kruising Calle de la Marina y Valencia en Calle Benidorm. De rotonde herkent u aan een groot stalen standbeeld, (de zon). Rij Calle Benidorm in en bij het eerste verkeerslicht slaat u linksaf naar Calle Dr Fleming. Bij de volgende T splitsing gaat u weer linksaf. U rijdt nu op de Ronda de las Murallas en vervolgt de weg zoals boven beschreven bij optie 1.

Met de bus

Op het busstation aangekomen, loop naar de supermarkt, Masymas, en sla rechts af naar Calle de la Via. Neem de eerste afslag naar links (Calle San Jose) en loop helemaal rechtdoor totaan Calle Loreto. Ongeveer 5 minuten lopen. Vanaf dit punt ziet u het hotel aan uw rechterkant.

Met de trein

Steek het Plaza Oculista Buigues over, aan de voorkant van het station, en loop naar de hoofdstraat Marques de Campo. Sla linksaf in deze straat en loop naar het plein Glorieta de Pais de Valencia. Sla hier rechtsaf naar de Calle del Cop en loop deze uit tot aan de Plaza de la Constitucion. Calle Loreto is the 2e straat aan de linkerkant van dit plein.

Met de veerboot

Als u te voet bent, is het afhankelijk welke pier de boot aandoet, vervolg of de Marques de Campo route, zie treininstructies, of de Calle de la Mar, zie autoinstructies. Als u met de auto reist zie bovenstaande instructies voor de auto.